تور لحظه آخری آسمان

سیذارتا گشت

تلفن : 86019180-021
فیلیپین

مدارک لازم
سفارت فیلیپین
• هر فرد باید گذرنامه جداگانه داشته باشد
اصل گذرنامه معتبر با ۶ ماه اعتبار از تاریخ حرکت تورامضاء شده

• اصل گذرنامه باطل شده در صورت وجود

• دو قطعه عکس ۴*۶ رنگی، زمینه سفید و کاملاً از رو به رو

• در خصوص عکس بانوان حتما باید دو گوش پیدا باشد
• ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار یا روزنامه رسمی یا پروانه کسب اتحادیه و گواهی اشتغال به تحصیل توسط دارالترجمه
• در گواهی اشتغال به کار باید سمت و میزان درآمد مسافر ذکر شده باشد

• برای افراد محصل، گواهی اشتغال به تحصیل الزامی است
• برای افراد بازنشسته، حکم بازنشستگی یا کارت بازنشستگی و یا آخرین فیش حقوقی الزامی است
• پرینت انگلیسی حساب جاری ۶ ماه گذشته با مهر و امضاء تائید دادگستری و وزارت امور خارجه

با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید
ارائه ضمانت بازگشت الزامی است

خیابان بهشتی، بین اندیشه و سهروردی، پلاک 86 طبقه اول واحد اول.

021-86019180

info@sizartagasht.com

021-88417496