تور لحظه آخری آسمان

سیذارتا گشت

تلفن : 86019180-021
آلمان

مدارک لازم
سفارت آلمان
اصل گذرنامه معتبر با حداقل ۶ ماه اعتبار
• فتوکپی از صفحات مشخصات گذرنامه به همراه کپی از صفحات ۲، ۳و ۴ در صورت موجود بودن، گذرنامه های قدیمی.
• معرفی نامه خطاب به اتاق بازرگانی ایران و آلمان به زبان فارسی از یک سازمان دولتی و یا وابسته به دولت و یا انجمن صنفی حاوی اطلاعاتی از قبیل نام و نام خانوادگی متقاضی پست سازمانی وی در شرکت، دلیل و زمان سفر
• مدارک همراه مسافر برای ارائه به سفارت آلمان
• یک قطعه عکس ۴*۳ کاملاً جدید مربوط به ۶ ماه گذشته، رنگی و زمینه سفید از رو به رو
• اصل و فتوکپی شناسنامه متقاضی
• اصل و فتوکپی شناسنامه و گذرنامه همسر متقاضی
• مدارک اشتغال به کار به نام مسافر اعم از :
• ارائه مدارک شغلی از قبیل روزنامه رسمی، پروانه کسب، پروانه تولید، معرفی نامه از اتحادیه برای دارندگان مشاغل آزاد.
• گواهی اشتغال به کار از سوی کارفرما که در آن نوع حرفه، سمت و سابقه شغلی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی و بازنشستگی و کپی آنها به همراه مدرک مربوط به تامین اجتماعی (لیست و دفترچه بیمه)
• وضعیت مالی و شغلی همسر حتی اگر همراه شما سفر نکند

• پرینت حساب بانکی به نام مسافر مربوط به ۳ ماه گذشته با مهر و امضا بانک

• ارائه سند مالکیت که به نام متقاضی و یا همسر متقاضی باشد به همراه کپی از آن
با توجه به شرایط اشذ ویزای هر کشور سفارتشانه مربوطه این حق را برای شود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درشواست نماید.
ارائه ضمانت بازگشت الزامی است.

خیابان بهشتی، بین اندیشه و سهروردی، پلاک 86 طبقه اول واحد اول.

021-86019180

info@sizartagasht.com

021-88417496